banner564

Ara Sokak şenlendi

CTP, Ortopedik Özürlüler Derneği ile birlikte, "Eğlencede engel tanımıyoruz" sloganıyla Lefkoşa’da etkinlik düzenledi

Ara Sokak şenlendi
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), “Sokaktayız” adı altında başlattığı etkinliklere eğlenceyi de katarak Ortopedik Özürlüler Derneği ile birlikte, "Eğlencede engel tanımıyoruz" sloganıyla Lefkoşa Ara Sokak’ta etkinlik düzenledi.
CTP’den yapılan açıklamaya göre, Gençlik Örgütü’nün düzenlediği karaoke gecesine CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman, Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ve dernek üyeleri katıldı. 
Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, CTP Gençlik Örgütü’ne teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Ülkemizdeki engellilerimizin de aslında bu toplum içinde var olduğunu ve toplumla birlikte gerek böylesi eğlencelerde, gerekse diğer sosyal alanlarda hep var olmak istediğimizi her zaman dile getirdik, getireceğiz. Engelli olabiliriz ama sizler gibi biz de eğlenceye ve sevgiye ihtiyaç duyuyoruz” dedi. 
CTP Gençlik Örgütü Başkanı Şehan Tomgüsehan ise “Biz engellilerimizi politikalarımızdaki eksikliklerle evlere hapsediyoruz” dedi. Tomgüsehan, doğru ve sosyal politikalarla engellilerin de en az engelsiz bireyler kadar eğlenebilecekleri ve tüm haklara sahip olacakları koşulları yaratmanın tüm bireylerin görevi olduğunu, bunun için daha fazla çalışmak gerektiğini ifade etti. 
Gecede CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman ile eşi de seçtikleri şarkıları söyleyerek eğlenceye katıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474