banner564

Uyanınca kıyamet kopardı

Alkolden sızan kadına tecavüz ederek, videoya kaydetmekle suçlanan Aykut Dönmez’in başı belaya girdi

Uyanınca kıyamet kopardı
banner598
Teoman TURAN
Girne’de önceki gece bir otel odasında Alkolden sızan kadına tecavüz ederek, videoya kaydetmekle suçlanan Aykut Dönmez’in başı belaya girdi.
Sabah uyanınca cinsel istismara maruz kaldığını anlayan ve kıyamet koparan genç kadının şikâyeti üzerine tutuklanan zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gece Girne’de bulunan bir otel odasında yaşanan olayda zanlının aşırı derecede alkol aldığı için sızan H.K isimli kadınla rızası dışında cinsel ilişkiye girdiğini ve bu ilişkinin görüntülerini cep telefonu ile kaydettiğini söyledi.
Zanlının şikâyet üzerine cinsel tecavüz ve özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçlarından gözaltına alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını belirten polis, olayla ilgili birçok ifade aldıklarını, alınacak başka ifadeler olduğunu ve tanıklarla konuşulacağını ifade ederek zanlının soruşturma aşamasında 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 10:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yudum
Yudum - 7 yıl Önce

Otel odasinda bir kadin ve bir erkekden bahsediyoruz..yakinliklari olmasa iki farkli cinsin bir odada isi ne..tamam adamin yaptiqi suc kabul ama bence kadinda sutten cikmis ak kasik deqil..

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473