banner564

Şaka yapmış!

Alsancak’ta büfe sahibi Nidai Köle ile tartıştışan Sabri Keskin öfkesini alamayınca su tankeri ile büfeye girdi, 2 kişi ölümden döndü

Şaka yapmış!
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne Alsancak’ta önceki gün yaşanan bir kavga neredeyse faciaya dönüşüyordu. Alkollü olduğu öne sürülen Sabri Keskin isimli şahıs, kendi kullanımında olan su tankerini, bir büfede kavga ettiği insanların üstüne sürdü. Olayda yaralanan olmazken, büfe zarar gördü. Olayın ardından tanker sürücüsü Keskin “katle teşebbüs” suçundan gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Mahkemeye, Alsancak’ta önceki gece saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayı aktaran polis, Nidai Köle Büfe isimli işyerine NL P83 plakalı su tankeri ile giden zanlının büfe sahibi Nidai Köle ve orada çalışan Mesut Balkaya ile tartıştığını, zanlının hakaretler ettikten sonra tankeri geri vitese takıp üzerlerine sürdüğünü söyledi. 

Şans eseri yaralanan olmadı
Polis, olayda yaralanan olmadığını ancak büfenin kapı,cam ve sandalyelerinin kırıldığını ifade etti. Olayın ardından zanlının gözaltına alındığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, alınacak ifadeler olduğunu, büfenin güvenlik kamera görüntülerinin inceleneceğini belirterek, zanlının soruşturma amaçlı 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

“İleri vites yerine geri vitese atmışım…”
Mahkemede söz hakkı alan zanlı, “orada bazı arkadaşlarıma şaka yapacaktım. Ancak büfenin sahibi ve çalışanı bana hakaret etti. Bu esnada vitesi takıp gitmek isterken yanlışlıkla geri vitese taktım. Amacım onların üzerine sürmek değildi. Köle ile Balkaya bana saldırdı ve yumrukladı”  ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473