banner564

Olmadı Sefer

37 yaşındaki polis memuru, eşi ve 2 çocuğunu geride bırakarak veda etti

Olmadı Sefer
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Tuzluca köyünden dün akşam saatlerinde acı bir haber geldi. Ziyamet Polis Karakolu’nda görev yapan 37 yaşındaki polis memuru Sefer Turan Eğtuğrul’un cansız bedeni saat 20.00 sıralarında, eşi Filiz Ertuğrul tarafından bulundu. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Ertuğrul’un, kolunun kesici aletle kesildiği ve kan kaybı sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.
Çevresinde sevilen biri isim olan Ertuğrul’un zamansız vedası başta ailesi olmak üzere yakınları ve silah arkadaşlarını hüzne boğdu. Yakınlarından elde edilen bilgilere göre, içine kapanık birisi olan Ertuğrul’un bilinen herhangi bir sorunu yoktu. Ertuğrul’un cenazesinin, bugün yapılacak otopsinin ardından Tuzluca’da defnedilmesi bekleniyor…

Eşi, acıların en büyüğünü yaşadı…
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, cansız bedeni eşi tarafından bulunan Sefer Turan Eğtuğrul’un kan kaybından hayatını kaybettiği belirlendi.
Çok sevdiği eşinin cansız bedenini bulan ve acıların en büyüğünü yaşayan Filiz Ertuğrul’un ihbarı üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri geniş çaplı bir araştırma yaptı.
Yapılan ilk incelemede Ertuğrul’un kolunun kesici aletle kestiği ve kan kaybı sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

2 hafta önce yine denemişti…
Kendine hazırladığı inanılması güç bir sonla hayata veda eden Sefer Turan Ertuğrul, yaklaşık 2 hafta önce yine intihar teşebbüsünde bulunmuş, mesai arkadaşları tarafından zamanında kurtarılarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ertuğrul’un taburcu olduktan kısa süre sonra dün akşam hayatını sonlandırmasına kimse bir anlam veremedi. Tanıdıklarının, “Olmadı Sefer, bu son sana yakışmadığı” dediği Ertuğrul, başarılı bir polis memuruydu.
Yakınları, evli ve 2 çocuk babası olan Ertuğrul’un maddi veya ailevi bir sorunu olmadığını söyledi.
Ertuğrul’un cenazesinin, bugün yapılacak otopsinin ardından defnedilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474