banner564

Murat mühendis olacaktı

Kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen 27 yaşındaki Gizem Galipoğluları’nın kullandığı aracın çarptığı 3 üniversite öğrencisinden biri hayatını kaybetti

Murat mühendis olacaktı
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’nın Yenişehir bölgesinde dün akşam saatlerinde kırmızı ışıkta durmayarak yoluna devam eden bir aracın sebep olduğu trafik kazasında facia yaşandı.
Elde edilen bilgilere göre dün akşam saat 18.00 sıralarında 27 yaşındaki Gizem Galipoğluları yönetimindeki ME 766 plakalı araç ile trafik ışıklarında kırmızıda durmayarak geçti. Kuralları ihlal eden sürücü, o esnada yolu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan Maen Al Soboh (E-20), Rami Khaldoon Ragheb (E-20) ve Abdul Rahman Murad (E-18)'a çarptı. 
Çarpma sonucu yayalar ters istikametten gelen CN 188 ve KB 859 plakalı araçların üzerine savruldu.
Kaza sonucu ağır yaralanan her üç yaya önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
Yaralılardan 18 yaşındaki Abdul Rahman Murad yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Yaralılar Lefkoşa’dan Mağusa’ya gönderildi
Diğer yaralılar ise Lefkoşa Hastanesi'nde tomografi cihazı bozuk olmasından dolayı, tomografilerinin çekilmesi için Gazimağusa Hastanesi'ne sevk edildi.
Mercedes aracın sürücüsü Gizem Galipoğluları gözaltına alınırken, kazada yaşamını yitiren Murad’ın Filistin asıllı Suriye uyruklu olduğu ve Yakın Doğu Üniversitesi’nde Mekatronik Mühendisliği Bölümünde eğitim gördüğü öğrenildi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, sürücünün bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474