banner564

Budanması gerekiyor

Her gün yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayan Kuğulu Park’ta, kuruyan ağaç dalları insanların üzerine düşüyor

Budanması gerekiyor
banner598
Melin DOBRAN
Lefkoşa’nın sembol mekanlarından olan Kuğulu Park, yetkililerin ilgisini bekliyor. Park işletmecisi, uzun zamandan beridir ağaçların budanmasını istediğini söyledi. 
Defalarca ilgili kurumları arayarak durumu bildirdiğini belirten işletmeci, kimsenin ilgilenmediğini savundu.
Bir süre önce, çürüyüp kopan ağaç dallarının, insanların üzerine düştüğünü dile getiren işletmeci, “Ölüm olmasını mı bekliyorlar” diyerek yetkililere tepki gösterdi. Ayrıca söz konusu parktaki çöp kutularının da altının çürük ve delik olması gözlerden kaçmadı.

“Artık sesimi duysunlar”
Gazetemize konuşan park işletmecisi şunları söyledi, “Bu parkın arkasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı var. Önünde ise elçilikle okullar var. Bu yapıların arkasında böyle bir park olamaz. Ben kaç zamandan beridir ağaçların budanmasını istiyorum. Geçmişte buraya gelenlerin üzerine kopan dallar düşmüştü.  İlgilileri defalarca aramama rağmen kimse gelip ağaçları budamadı. Belediye süpürdüğü kuru dal ve yaprakları bile parktan almadı. Hepsi yığın halde duruyor. Artık el birliği ile bu parka bir şeyler yapılsın. Buradan turistler geçiyor. Başkente bu görüntüler yakışmıyor. Bu parkı milli günlerde, ralli ve yarış yapılacağı zaman bu park hatırlanıyor. Artık sesimi duysunlar ve ilgilensinler.”

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 10:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akın Tangül
Akın Tangül - 7 yıl Önce

LTBni ve başkanını tebrik eder,başarılarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474