banner564

45 yıl verseydiniz

Kırık bira şişesiyle bir kişiyi yaralayan Ali Malkoç, 45 günlüğüne cezaevine gönderilince mahkemeye tepki gösterdi:

45 yıl verseydiniz
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’de meydana gelen olayda kavga ettiği kişiyi kırık bira şişesi ile yaralayan Ali Malkoç gözaltına alınarak dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Zanlının 2016 yılının Nisan ayında da alkol alıp olay çıkardığı belirtildi. Tutuklu yargılanmak üzere 45 gün süre ile cezaevine gönderilmesine karar verilen zanlı, mahkemede olay çıkardı. Tutuklu yargı kararı üzerine zanlı  “45 yıl verseydin” şeklinde konuşarak mahkemenin tepkisini çekti.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 12 Temmuz tarihinde Baldöken isimli mezarlık içinde meydana gelen olayda zanlının kavga ettiği 42 yaşındaki A.Ü’yü, elindeki bira şişesini kırdıktan sonra koluna saplayarak yaraladığını söyledi. 

Sandalyeyi alıp televizyona fırlattı
Polis, zanlının 2016 yılının Nisan ayında ise Girne’de bir bet salonunda 189 promil alkol tesiri altında olduğu esnada bahis kuponu iptal edilmediği için sandalyeyi alıp televizyona fırlatarak iş yerine 2 bin TL zarar verdiğini kaydetti. Polis, zanlı Malkoç aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını belirterek yargılanıncaya kadar cezaevine gönderilmesi talebinde bulundu. 
Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı Ali Malkoç’u 45 gün cezaevine gönderilmesine emir verdi. Tutuklu yargı kararı üzerine zanlı  “45 yıl verseydin” şeklinde konuşarak mahkemenin tepkisini çekti. Zanlının tavrı karşısında öfkelenen yargıç, ciddi uyarıda bulunduktan sonra solundan derhal çıkarılması emrini verdi. Polis eşliğinde salondan çıkarılan zanlı dışarda da taşkınlık yapmaya kalkıştı. Polis zanlıyı sakinleştirdikten sonra cezaevine götürdü.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474